Ky burrë la shtatzëna në të njejtën kohë dy gratë e tij (FOTO)

1-279-620x330Mund të cilësohet si një familje “perfekte”: Një burrë me dy gra, fëmijë dhe të gjithë jetojnë të lumtur.
Çifti britanik Buddy dhe Rose Sullivan u martuan pak vite më parë dhe kohët e fundit vendosën të bëhen tre duke pranuar një femër tjetër në familjen e tyre.
Buddy tashmë ka dy gra, Rose dhe Lauren.
Edhe fëmijët e çiftit e kanë pranuar Lauren si “nënë të dytë” dhe e duan shumë atë.
Por qershia mbi tortë është fakti se Buddy ka arritur të lërë shtatzënë në të njëjtën kohë dy gratë e tij.4-46

1-279

6-33