Ky burrë ka tri të dashura, thotë se lidhja tyre funksionon perfekt (Video)

df
Një grup i dashnorëve poliamoroz kanë treguar për lidhjen e tyre në një video e cila ka për qëllim të tregojë atë se si është të kesh më shumë se një partner.
Josh, Sara dhe Alyssa jetojnë nën një çati si polifamilje. Mary Ashley, dashnorja e fundit, është gjithashtu pjesë e kësaj marrëdhënie, por që nuk jeton me ata.
Grupi diskutuan se si u takuan, si ishin reagimet e familjarëve dhe miqve dhe si ia dalin me xhelozinë, transmeton Gazeta Express.
I gjithë ky diskutim u incizua nga OpenMinded – një faqe online për takime ku çiftet kërkojnë marrëdhënie të hapura.
Duhet ta dini gjithashtu se “poliamoria” është një praktikë, ose dëshirë, për lidhje intime që përfshin më shumë se dy persona, me dijeninë dhe pajtimin e çdo personi që përfshihet në të.