Ky burrë është shumë i talentuar – ai ka punuar diçka të bukur nga guri (Foto)


Para vetes ka vetëm një guri shumë të madh dhe një sakicë. Me këto dy gjëra, ky burrë ka arritur të bëjë diçka shumë të bukur.
Pas një pune të lodhshme, talenti në fjalë, ka arritur që ta krijojë një grua të ulur, që askush nuk do ta besonte se është bërë nga guri, transmeton Express.

Gruja e punuar në gur është nëna e tij.
Në fotot e mëposhtme ju mund të shihni se çfarë di të krijojë ky djalosh:
p1

p2

p3