Kuvendi me 91 deputetë idiotë

Menjëherë pas miratimit në Kuvend në lexim të parë të projektligjit pë Amnisti, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje ka dalë para Kuvendit ku i është drejtuar gazetarëve dhe protestuesve që ende po qëndrojnë të grumbulluar para ndërtesës së Kuvendit të Kësovës.

“Kosova që nga çlirimi i saj, vitin e fundit mori dy goditje të forta e ato janë ratifikimi i Marrëveshjes për Marrëdhënie më Serbinë dhe miratimi në lexim të parë i këtij projektligji”, ka thënë ndër të tjera Kurti.

Pas Kurtit, fjalën para Kuvendit fjalën e ka marrë Rron Gjinovci i cili ka thënë se është për keqardhje vendimi i Kuvendit të Kosovës,transmeton express.

“Të 91 deputetët që e votuan Ligjin për Amnisti janë 91 idiotë dhe asgjë tjetër”, ka thënë Gjinovci./LajmeOnline/