Kush janë ish të dashurit e Adelina Ismajlit (FOTO)

loading...


Këta janë 5 të dashurit e Adelina Ismajlit, gjatë periudhës sa ishte aktive në skenen muzikore
Adelina tani është e martuar, ku e ka treguar vetë këngetarja, e cila tani ka dhe jetë të lumtur pas shumë problemesh.
1

loading...

2

3

4

5

loading...