Kush ishte gruaja me të cilën bëri seks ish ministri Dritan Prifti

Një ministër i Sali Berishës që filmonte fshehurazi gjithçka. Madje edhe veten, jo vetëm në takime zyrtare, por edhe me femrat, me të cilat ndante shtratin. Ish-ministri s’ka se kush të jetë tjetër përveçse Dritan Prifti, i cili drejtoi për vetëm një vit Ministrinë e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës, gjatë kohës që LSI ishte në koalicion me PD-në.
Lexo lajmin e plotë më poshtë.

Vazhdim