Kush ha më shumë djegës? Gara e çuditshme në Kinë (Foto)

36768c6800000578-3701023-image-a-103-1469097532681_1469118832-8788931-530x300Gra dhe burra kanë marrë pjesë në një garë të çuditshme me speca djegës më herët këtë javë.
Pjesëmarrësit hëngrën speca djegës të ulur në rezervuar me ujë të akullt, gjatë garës së çuditshme në qytetin Hongzhou të Kinës.

Pjesëmarrësit e kishin për detyrë që të hanin aq shumë djegës sa mund t’ua përballonte goja, duke qëndruar ulur në ujë të mbushur me kube akulli, transmeton Gazeta Express.

Shumë pjesëmarrës e braktisën garën për shkak të djegies së padurueshme nga specat djegës. Qindra shikues e shikuan garën, përderisa pjesëmarrësit garuan për t’u zgjedhur kampion.

Fytyrat e pjesëmarrësve reaguan në mënyra të ndryshme, përderisa ata luftuan për të fituar duke u përballur me djegësin e madh të specave.36768c6f00000578-3701023-image-a-105-1469097542326_1469118791-1218428

36768c6800000578-3701023-image-a-103-1469097532681_1469118799-6037889

36768c9800000578-3701023-image-a-108-1469097679852_1469118814-2315030