Kush është pasaniku shqiptar që ha domate dhe kastraveca, në tavolinën plot luks me euro dhe ora të shtrenjta


Të konsumosh djathë, kastraveca dhe domate është diçka e zakonshme në tavolinat shqiptare, por jo në rastet e njerëzve që zotërojnë pushtet dhe ta ardhura të kënaqshme.
Po bën xhiro kjo foto e një personi që nga portofoli që ka vendosur mbi tavolinë duket mjaft i kamur pasi dallohen lekët dhe eurot në të.

Gjithashtu në foto vihen re dhe ora të shtrenjta, çelësa makinash luksoze dhe telefona të markave më të njohura. Të gjitha këto bëjnë kontrast me pjatën e vendosur mbi tavolinë me kastravec, domate dhe djathë. Nuk dihet se kush është pasaniku që e ka postuar këtë foto, por sigurisht që nëse do të ishte vërtet kështu do të ishte një rast i rrallë.
s1

s2