Kush është nëna simpatike e fëmijëve të Stine-s?!


Ajo dhe Stine njihen prej vitesh e tashmë duket se e kurorëzuan lidhjen e tyre me një fëmijë.
Grazia quhet nëna e fëmijës së Stines, e cila është gjithashtu këngëtare dhe ka bashkëpunuar edhe profesionalisht me kantautorin, shkruan revista Who. Dy vjet më parë Graziela ka realizuar një këngë me Alidën motrën e Stines dhe këngëtaren Ingrid Gjoni
stine