Kush është kjo në foto?

Adede young2(2) Adele young3(3) fotoFëmijëria është pjesa më e këndshme e jetës që të gjithë e kujtojnë me nostalgji. Njëjtë ka bërë edhe këngëtarja Adele nëpërmjet publikimit të një sërë fotografish kur kishte qenë e vogël.Nga këto fotografi, shihet se Adele ka pasur një fëmijëri shumë të lumtur dhe të hareshme. Që nga ajo kohë, pa dyshim se shumë gjëra ka ndryshuar për të mirë në jetën e këngëtares britanike. Ajo tani po bënë histori me suksesin e saj në muzikë duke qenë një nga këngëtaret më të mira dhe me albumet më të shitura në botë./LajmeOnline/