KUSH E BËRI KËSHTU MIHRIJE BRAHËN? (FOTO)

Në këtë fotografi, këngëtarja Mihrije Braha shihet se kishte fytyrën e gërvishtur dhe të mbushur me gjak, e cila dukej sikur të ishte rrahur nga dikush.
Fotoja e saj u komentua nga njerëz të ndryshëm të cilët pyesnin se çka i ka ndodhur asaj.
Gazeta Metro mëson se kjo fotografi është bërë gjatë realizimit të emisionit “Odeon” që udhëhiqet nga bashkëshorti i saj, Naim Abazi.
Mihrijen e kanë ngjyrosur artistët Arian Bajraktari dhe Nazim Salihu-të cilët poashtu kanë publikuar fotografi të këngëtares në këtë gjendje./aktivpress.com/
Shikoni foton më poshtë

Mihrije Braha