Kush deshi ta vriste Labinot Tahirin?(Video)


Këngëtarit nga Ferizaj, Labinot Tahirit dikush i kishte vë eksploziv në veturë para shtëpis së tij.
Ka kaluar kohë nga kjo ndodhi , por lind pyetja së kush deshi ta vriste këngëtarin Labinot Tahiri në vitin 2012 dhe pse të bëntë një gjë të till shkruan Teleskopi.net
la_1462442145-9493827