Kurrë më nuk do ta hidhni shishen e plastikës pasi ta shikoni këtë video

Truku që i ka ngazëllyer të gjithë Internetin, por që kursen para dhe ndihmon që të bëni gjëra praktike në shtëpi!
Dëshironi që shtëpia juaj të bëhet praktike dhe gjithmonë e rregulluar, por nuk keni mjaft para për të blerë teknikë të bardhë të shtrenjtë dhe vegla praktike për amvisëri?E keni gabim, sepse për gjëra praktike në shtëpi fare nuk ju nevojiten para, por vetëm disa truqe fantastike të amvisave me përvojë.Njëra ndër truqet më praktike është ai e njohur me shishen e plastikës.
Shikoni videon dhe zbuloni se çarë mund të bëni nga shishet plastike!

Video Link