Kur ta shihni derën e kësaj shtëpie, do vdisni së qeshuri (Foto)

Kjo fotografi sipas disa humoristëve ndryshe është quajtur “dera e vjehrrës dhe kunatave” me që nuk ka as shkallë për të arritur deri te ajo.

Kjo foto ka marrë shumë komente qesharake, ndërkaq u është dedikuar të gjitha atyre të cilat kanë probleme me vjehrrat dhe kunatat e tyre