Kur numri i cirkut nuk shkon siç duhet (VIDEO)

kenia-300x214Një akrobat nga Kenia është dërguar në spital me plagë të rënda pasi u rrëzua gjatë një performance cirku në Moskë.

Një video amatore, e shfaqur në televizionin rus, tregon se si 22- vjeçari Karo Christopher Kazungu rrëzohet gjatë shfaqjes së mbrëmshme.

Performuesit e tjerë nxitojnë që të shkojnë në ndihmë të Kazungu.

Cirku i Madh i Moskës ka bërë me dije se ai ishte i ndërgjegjshëm kur shkoi në spital.

Kazangu ishte pjesë e një spektakli mes akrobatëve rusë dhe kenianë.