Kur moda lë në hije zgjuasinë!

Vajza që shikoni në foto,veçse është shumë e bukur, është dhe nxënëse e shkëlqyer pasi doli nxënësja më e mirë e vitit shkollor në të gjithë vendin.

kur_moda_le_ne_hije_zgjuasine_

Vërtetë ishte nxënësja më e mirë e Letonisë dhe mundi i saj dha rezultatin e duhur, por moda modë, kjo nuk ndryshon sikur përmbys të kthehet!

Vajza që shikoni në foto,veçse është shumë e bukur, është dhe nxënëse e shkëlqyer pasi doli nxënësja më e mirë e vitit shkollor në të gjithë vendin.

Por ajo që bëri më shumë përshtypje tek të gjithë që ishin prezentë në dekorimin e saj, ishte veshja e saj.
Nxënësja u paraqit për të tërhequr çmimin para kryetarit të qytetit Vinious me një palë pantallona të bardha shumë të shkurtër!

Kjo mjaftoi që veshja e saj të “Vjedhë gjithë shkëlqimin dhe meritën e vajzës, duke u kthyer në temë diskutimi për të gjithë të pranishmit por edhe për opinionin publik”.