Kur e dredh Linda Morina (Video)

linda2_1473518500-3016084Këngëtarja Linda Morina njihet shpeshherë për bëmat e saj në rrjetet sociale. Këtë herë këngëtarja ka marrë ‘guximin’ të bëhet ‘belly dancer’. Nën tingujt e një muzike ritmike, ajo i ka treguar ndjekësve të saj në Instagram se si e dredh belin dhe ajo. “Kur dridhem e shkund tokën si tërmet”, shkruan Linda përkrah videos.