Kumanovari “çmend” jurinë zvicerane (Video)


Shfaqja televizive e SRF për zbulimin e talenteve në Zvicër, titulluar me “Die grössten Schweizer Talente” (Talentet më të mëdha zvicerane, e ngjashme me X-Factor) ka rezultuar tepër e suksesshme për shqiptarin Amir Ahmeti (16), që është kualifikuar direkt për në gjysmë finale.

Perfomancën e zërit të tij potent e tregoi me këngën “Make You Feel My Love” nga Bob Dylan, duke marrë katër “Po” nga juria zvicerane.

Emocionet e tij vërehen, pasi fillon të qajë dhe përqafon trajneren e tij të re, Sussane Kunz pasi shtypi butonin “Golden Buzzer”.

Origjina e tij është nga Kumanova, ndërsa jeton në St. Gallen./Bota sot
largea_untitledamir-587x3771457351807