“Kukulla bjonde” tërbon burrat e martuar: I lini gratë tuaja, më shikoni mua se…

Victoria Wild është një modele, e cila ka shpenzuar plotë 30 mijë paund për të shndërruar trupin dhe pamjen e saj në një kukull njerëzore, falë ndërhyrjeve të shumta kirurgjikale. Ajo u ka bërë sëfundmi një apel gjithë burrave të martuar.

Bjondia 30-vjeçare nga Letonia thotë se ka gjokset më të mëdha në shtetin e saj dhe se të gjithë meshkujt duhet t’i lënë gratë e tyre e t’i hedhin sytë nga ajo.

Ajo që vihet re sa shikon fotot e bjondes janë imazhet me pamjen e saj tërësisht të zhveshur, apo topless dhe operacionet e shumta, të cilat në disa raste e kanë shëmtuar.

Pas thirrjes që u ka bërë burrave të martuar të shumta janë ata që mendojnë se ka ngelur thatë dhe se nuk i ka shërbyer për asnjë gjë shpenzimi marramendës në pamjen e saj./joq.al