Kujtuan se ra një ‘engjëll’ nga qielli por ishte … (FOTO)


Banorët e një fshati të largët në Indonezi, u emocionuan jashtë mase kur në bregun e detit ata gjetën një trup të ngjashëm me atë të njeriut, të cilën e quajtën “engjëll”.
Trupi u gjet më 19 prill nga një peshkatar i cili, pretendon se e ka dëgjuar të bjerë nga qielli.
“Ky fëmijë engjëll, u gjet i shtrirë përmbys dhe i veshur me një copë të bardhë”, ka thënë peshkatari, i cili e ka marrë atë me vete në shtëpi. Banorët e fshatit ishin kujdesur për të duket e veshur dhe e ndërruar përditë.
Por kur historia e këtij engjëlli filloi të shpërndahej përtej fshatit, përdoruesit e rrjeteve sociale u treguan fshatarëve se “engjëlli”, nuk ishte gjë tjetër veçse një kukull seksi.
e1

e2

e3