Kujdes nga ky hajdut në Tiranë (Video)

screenshot-10_1475010087-5583665Një video e raportuar në Jeta osh Qejf tregon sesi një hajdutit në Tiranë, në zonën e njohur si “Selvia”, arrin të vjedhë një biçikletë. Hajduti ka veshur një bluzë me kapuç dhe është me kurriz, duke qenë e vështirë të identifikohet. Ai duket teksa është duke ecur dhe befas shikon biçikletën. Afrohet dhe në pak sekonda arrin ta marrë, i hipën dhe largohet në drejtim të paditur.