Kujdes, nëse i keni këto simptoma atëherë stresi po dominon te ju

STRESI ËSHTË 1 NGA FAKTORËT QË NDIKON MË SË SHUMTI NË SHËNDET. JA SIMPTOMAT QË TREGOJNË SE STRESI JU ËSHTË KTHYER NË NJË SËMUNDJE DHE PO NDIKON NË JETËN E PËRDITSHME:
Harresa: Sipas studiuesti Robert M. Sapolsky, stresi kronik shkakton probleme në tru. Nëse ai ju vazhdon për një kohë të gjatë do të keni probleme me kujtesën, me përqëndrimin per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim