KUJDES: Me këto tri mënyra jeni duke e prishur seksin e mëngjesit…


Mos e bëni lëvizjen shumë herët…

Të zgjosh dikë nga gjumi në ora tre të mëngjesit nuk është as romantike, e as argëtim, por është ndalim i gjumit! Prandaj, femrat pëlqejnë seksit më së shumti pasi të lind dielli, transmeton Telegrafi.

Mos u puthni në buzë pa i pastruar dhëmbët

Është në rregull të puthni partnerin në qafë, kraharor etj., mirëpo nëse nuk i keni pastruar dhëmbët nuk është mirë të vazhdoni më tutje…

Mos i mbani sytë te ora…

Nëse dëshironi një bëni një të shpejt para punës, atëherë kjo është mënyrë e mirë për të filluar ditën.

Mirëpo, mos i mbani sytë vetëm te ora sikur të jetë nata e Vitit të Ri.

Partnerit i kushtoni vëmendje të plotë dhe nuk ka rëndësi nëse vonoheni pak minuta…
sep