Kujdes kur flisni para kamerave, ja çfarë mund t’iu ndodhë! (Foto)

kujdes-kur-flisni-para-kamerave-ja-ccedil-far-euml-mund-t-rsquo-iu-ndodh-euml-foto_hd

Në rrjete sociale është plasuar një fotografi, që e tregon një grua me fytyrë të fshehur.

E gjithë fotografia ka të bëjë me faktin se sa kujdesshëm duhet të jemi kur gjendemi para kamerave.

Kjo për faktin se siç mund të vërehet në këtë fotografi, derisa në fillim mbrohet privatësia e saj, e njëjta gjë nuk ndodhë edhe pak më vonë.

Kjo pasi që, kur para kamerës ndodhet një burrë, fytyra e gruas shihet qartë dhe e pambuluar.

“Mos ju besoni televizioneve, kur thonë se do ta ruajmë sekretin tuaj”, është një koment, që është lënë lidhur me këtë fotografi.

fotografia1