Kujdes, kjo lodër i verbon fëmijët tuaj


Çdo prind duhet të bëhet i vetëdijshëm për një objekt i cili në shikim të parë duket sikur lodër por e cila nuk është e tillë.
Një adoleshent Tasmanian ka humbur 75% të shikimit të tij duke luajtur me nje laser.

Mjeku që e operoi tha se: “ai kishte humbur shikimin e tijë si pasojë e mbajtes se dritës se laserit në sy për një periudhe të gjatë kohore”.
Për më tepër ai shtoi se dëmi është i pakthyeshëm dhe nuk mund të rregullohet më as me syze.
pa