Ku po e puth Shkurte Gashi, Shyhrete Behlulin?! (Foto)

shkurte1
Këngëtarja Shyhrete Behluli ka një kohë të gjatë prej kur i ka rrëmbyer zemrat e shumë adhuruesve.
Atë madje e duan dhe e respektojnë edhe kolegët e saj.
Fotoja e fundit që Shkurte Gashi e ka postuar, shihet se si e puth këngëtaren Shyhrete Behluli duke e quajtur “Ma të mirën e Shqiptaris”.