Ku është babai i Fernandos?!

Këngëtarja Çiljeta përveç sukseseve në muzikë njihet si nje seks bomb me linjat e saj të thelluar trupore.
Për Prive ajo tregon për bashkëpunim e saj me këngëtarin Armend Ademim, transmeton lajmi.net.
Çiljeta për Prive, ka treguar se ftesën për bashkëpunim e ka marrë nga ai, ndërsa ka dëshirë t’i promovojë artistat e ri e ka pranuar ftesën me dëshirë.
Për babanë e djalit të saj Fernandos ka nguruar të flasë, ndërsa na ka lënë në dyshime se ata janë bashk apo janë ndarë përgjithmonë.
Ajo thotë se jeta e saj private do të mbetet private dhe tregon se asnjëherë nuk e ka bërë publike se kush është babai i fëmijës së saj./lajmi.net.
f