Ku dallojnë xhinset e shtrenjta nga ato të lira? Do vini duart në kokë kur të mësoni të vërtetën

Në një pjesë të dokumentarit të bërë në Turqi, del se i njëjti material përdoret për dy llojet e xhinseve. Në botë prodhohen dhe shiten miliarda xhinse në vit.

Disa prej tyre kushtojnë me qindra euro, kurse të tjera mund të blihen me vetëm dhjetë euro. Por, cili është dallimi mes këtyre dy llojeve?

Sipas një hulumtimi të bërë, me një varg xhinsesh, del se nuk ka aspak dallim, ose është shumë i vogël.

Në një pjesë të dokumentarit të bërë në Turqi, del se i njëjti material përdoret për dy llojet e xhinseve.

Mirëpo, shtëpitë e ndryshme të modës, janë ato që kërkojnë çmime të larta nga klientët