Krystyn, 21 vjeçarja që gëlltit brisqet( Foto )

qqqqqq

 

 

q

Një nga vajzat më të reja dhe shumë premtuese në fushën e magjisë është Krystyn Lambert.

 

21 vjeçarja ka gëlltitur brisqe në një show televiziv duke i mahnitur të gjithë.

 

 

 

 

 

 

 

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq