Krokodili përpiqet ta kafshojë fotografin (Video)

krokodilAntonio Ruiz nga Kostarika iu afrua lumit në Rio Tarcoles në vendin e quajtur “Ura e krokodilit” dhe po bënte fotografi teksa krokodilët i afroheshin.Në një moment ai është kthyer kah miqtë e tij dhe njëri nga krokodilët është përpjekur që ta kafshojë.Të gjithë ngjarjen e ka xhiruar me kamerë një mik i tij..

Like or Wait Seconds.    
Like To Watch

Close
Hape Videon me Like – Cliko LIKE qe te HAPET !