Krokodili kanibal ushqehet me një të llojit të tij (VIDEO)

 

krokËshtë diçka e rrallë, por ky krokodil i uritur është filmuar duke ngrënë një kushëririn e tij të vogël.

Reptili, i gjatë 2 metra, i quajtur Eric, po gjuante për peshq, kur u përball me krokodilin e vogël.

Por në vend që ta injoronte, ai e vrau dhe e hëngri.

Pamjet janë realizuar në lumin Daintree në Australi.