Krokodili e sulmon elefantin duke pirë ujë, shikoni luftën e tyre të shkurtë (VIDEO)

Krokodili si duket ka menduar se elefanti do të jetë një vakt i lehtë për të, por ka gabuar. Në këtë video shihet kur krokodili e sulmon një elefant derisa ky i fundit është duke pirë ujë, por nuk ia del mirë me ty, pasi elefanti i kundërvihet dhe e detyron të ikë.