Kripa dhe vaji i ullirit, shërojnë një sëmundje

olive
Ky është një ilaç i mahnitshëm që do t’ju vijë në ndihmë për lehtësimin e të gjitha dhimbjeve të osteoporozës dhe pas përdorimit të saj nuk do të ndjeni dhimbje për disa vjet.
Pra, ju duhet të përgadisni një përzierje me vaj perimesh të parafinuar dhe kripë dhe të masazhoni pjesën e qafës dhe shpatullat.

Përbërësit:

10 lugë kripë

20 lugë vaj (ulliri ose luledielli)

Metoda e përgaditjes:

Përzieni vajin dhe kripën mirë dhe vendoseni në një shishe qelqi, aty lerëni për disa ditë.

Aplikimi:

Çdo mëngjes masazhoni pjesën e qafës dhe shtyllën kurrizore rreth 23 minuta në fillim. Pas përfundimit fshijeni qafën dhe shpatullat me peshkir të lagur dhe të ngrohtë.

Çdo ditë rrisni kohëzgjatjen e masazhit për 23 minuta

Këtë masazhë duhet t’a aplikoni për 10 ditë, pas 810 procedurash ju do të vini re ndryshime rrënjësore.