Kreshniku “sulmon” gazetarin Artan Hoxha: “Ja 10 provat që Azem Hajdari u vra politikisht nga policia”


Azem Hajdari u vra politikisht:
Gazetari Artan Hoxha sot u bë polic, prokuror, gjygjtar, historian por harroi:
1) Tre vrasësit mbanin postet e (Fatmir Hakla drejtor policie, Ferriz Kërnaja shef policie, Jaho Salihi shef krimesh)
2) Tre vrasësit ishin të veshur me uniformë dhe kallashnikovët e komisariatit Tropojë
3) Vrasësit ishin me dy furgona policie dhe me gjithë policêt e komisariatit
4) Ata ishin shefa policie në Tropojë dhe në Tiranë erdhën për vrasje
5) Vrasja u bë në dyert e PD
6) Viktima ishte deputet dhe jo qytetar i thjeshtë
7) Ministri i Brendshëm Perekli Teta i mori në mbrojtje vrasësit atë natë
8) Azem Hajdari ishte plagos edhe dy herë të tjera madje edhe brenda parlamentit
9) Ish-Kryeministri Nano ishte shok në qelinë e burgut me një nga vrasësit (Feriz Kërrnanë)
10) SHIK liroi dy nga vrasësit nga burgu i Elbasanit para vrasjes dhe i emëroi shefa policie që të ekzekutonin Hajdarin
Për këto arsye i kujtoi Artan Hoxhës që në bazë të Kodit Penal s’mund të konsiderohet vrasje për motive të dobta por për shkak të detyrës
Screen-Shot-2016-03-03-at-11.40.57-PM-800x445