Kremrat e trupit bëhen nga sekrecionet e kërmillit

CaptureSekrecionet e kërmijve mblidhen dhe përdoren nga shumë kompani të famshme për kremrat e trupit.

Acidi glikolik dhe elastini në sekrecionet e kërmillit mbron lëkurën e tij nga prerjet, bakteret, rrezet UV, duke i bërë këto sekrecione një burim të mirë të proteinave që heqin qelizat e vdekura dhe rigjenerojnë lëkurën.

Jo vetëm kaq. Sekrecionet e kërmijve ndihmojnë në heqjen e shenjave, shenjave të zgjerimit të lëkurës dhe përdoren për kurimin e akneve.