Kostoja e bukurisë: JWoww tregon shenjat në gjoks (FOTO)

59Ajo është një nga prezantueset e njohura në SHBA dhe nuk e ka problem që të tregojë se ka bërë ndërhyrje për të zmadhuar gjoksin.

Por ndërsa Jenni “JWoww” Farley nuk ka nevojë të mbajë reçipeta, fotografët kanë arritur të kapin shenjat në gjoks, që ka lënë operacioni.

Bukuroshja e MTV bëri një ndërhyrje në gjoks për 21- vjetorin, si një dhuratë ditëlindje.

Ajo thotë se çdo vit nëse do mundej do bënte ndërhyrje në gjoks.31367