Kosovari thotë se ka shpenzuar 100 mijë euro për dasmë (VIDEO)

Dasmat janë një ndër industritë më fitimprurëse gjatë sezonit të verës në Kosovë. Që nga restorantet e deri tek këngëtarët, të gjithë komplet janë të angazhuar gjatë këtij sezoni.
Për familjen Dedaj nga Gjakova, dasma e më të voglit të familjes qenka një ditë shumë e rëndësishme.
Dedë Dedaj i cili punon dhe jeton në Zvicër, për ditën e tij të kurorëzimit kishte vendosur që nusen e tij ta merrte me helikopter, pasi që vetura është tejet e thjeshtë për këtë gazmend.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO