Kosovari që ia huq: Në vend të Google kërkon porno me gra të shëndosha në Facebook (FOTO)


Fotografia më poshtë është bërë senzacion në rrjetet sociale, një burrë në moshë nga Kosova e ka ngatërruar Google-n me Facebook-un. Ky burrë e ka shkruar në Facebook “Porno me gra të trasha”, më pas i moshuari ka marrur shumë komente duke ia bërë me dije se ka shkruar në Facebook dhe jo në Google, i moshuari i është përgjigjur “Unë sdi me punu, veç djali ma hjek”.
Rastet kur të moshuarit bëjnë këso gabime nuk janë të rralla, sepse nuk dinë të punojnë mirë në internet.