Kosovari që i qëlloi rezultatet e sakta të ndeshjeve Barça – Arsenal, Bayern – Juve (FOTO)


Një banor i Kosovës i ka qëlluar rezultatet e ndeshjeve të sonte në Ligën e Kampionëve, Barcelona – Arsenal dhe Bayern Munich – Juventus.
Në një tiketë të luajtur në Llabjan, një adhurues i basteve, i ka qëlluar rezultatet e dy ndeshjeve Barcelona – Arsenal dhe Bayern Munich Juvensut.
Ai e ka luajtur takimi Barca – Arsenal që të përfundoi 3:1 dhe Bayern – Juventus 2:2.
k1

k2