Kosovari në Itali, me 2 euro fitoi 9000 euro! (Foto)


Një shqiptar që thotë se është nga fshati Studenqan i Komunës së Suharekës dhe që jeton në Treviso të Italisë, sot se nata e mbrëmshme ka qenë me fat për të.
Kjo pasi që, siç thotë ai, ka arritur që duke vënë bast vetëm 2 euro, ka arritur të fitojë hiq më pak se 9 mijë euro.

“Luaj rregullisht bastore tash e 8 vite. Kam pikasur edhe shumë baste tjera por kjo e mbrëmshmja ishte më e madhja ndonjëherë – jo vetëm në këtë pike basti por edhe në këtë rrethinë”, ka shkruar djaloshi, në përshkrimin e fotografisë së dërguar në adresë të Telegrafit. /Telegrafi/
a1

a2