Kosovari i shkruan vajzës në Facebook, por ja çfarë i kërkon ajo… (Foto)

l-1
Femrat materialiste po shtohen dita-ditës, e disa prej tyre as që e kanë problem ta shprehin haptazi këtë gjë. Kjo i ka ndodhur një shqiptari nga Kosova, i cili i shkruan një vajze për t’u njohur me të. Por, atij i vjen direkt një kërkesë e çuditshme.Vajza i thotë se nëse do që të flasin, ai duhet fillimisht t’i dërgojë një rimbushje. E nëse herët e tjera vajzës i ka funksionuar ky rreng, këtë herë duket se nuk i ka ecur. Kjo pasi djali habitet dhe e pyet nëse “është aq poshtë sa të kërkojë rimbushje”.
vajza-3_1468874197-3466304

vajza-2_1468874200-582559

vajza-1_1468874204-8192267