Korçë, e dredh me kunatin, por e merr vesh gjithë lagjia

14339817-978068012315569-1373511055-o-1_1473964398-8793275-530x300Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Korçë. Në një kabinë elektrike në një lagje të qytetit, dikush ka shkruar fjalët “Bardha k… me kunatin”.
Nuk dihet se cila mund të jetë Bardha dhe aq më pak nëse ngjarja është e vërtetë, por gjithsesi personi që e ka shkruar duhet të ketë patur motiv të fortë.

Cilado të jetë e vërteta, mesazhin e shkruar e ka parë e gjithë lagjia.14339817-978068012315569-1373511055-o-1_1473964351-2701117