Kopertinat më seksi të “Playboy” në përvjetorin e Hugh Hefner – FOTO

Legjenda Hugh Hefner mbushi 88 vjeç ditën e djeshme dhe e festoi ditëlindjen e tij së bashku me bashkëshorten e tij 27-vjeçare, Crystal Harris. Kur është pyetur vitin e kaluar se me sa femra ka shkuar në jetën e tij, i moshuari tha: “E ku ta di unë? Por, me siguri kanë qenë mbi 1000.” Hugh Hefner është themeluesi i ‘Playboy’-t, revistës më të famshme në botë për të rritur dhe në këtë përvjetor të tij po ju ofrojmë 10 kopertinat më seksi që ka ofruar gjatë historisë publikimi i Hefnerit.

0d

0

0a

0b

0c

0e

0f

0g

0h

0j