Kontrollon mbathjet e së bijës, nëna terrorizohet kur sheh këtë

Një nënë në Shtetet e Bashkuara është teorizuar kur është futur në dhomën e së bijës dhe ka parë një model të brendshmesh që i futën drithërimat.

Po! Janë me të vërtetë model i frikshëm, pasi quhen “thundra e devesë”.

Këto të brendshme kanë një “shtesë” të fryrë në pjesën e përparme, që pjesa më e madhe e vajzave që i marrin thonë se ndihen “seksi”.

Menjëherë mamaja e vajzës i ka postuar fotot në rrjetet sociale, ku kanë marrë shumë komente dhe të gjithë e quajnë si “moda e çmendur”.