Konsumoni këtë pije në stomak të zbrazët dhe rezultati do t’iu befasoj


Të humburit e kilogramëve mund të jetë e vështirë për shumë prej jush. Ajo çfarë nuk duhet harruar kurrë është që shëndeti gjithmonë duhet të vihet në rend të parë.

Jeni më produktiv kur jeni të shëndetshëm, prandaj ndani kohë për të balancuar ushqimin dhe të jeni të kujdeseni për atë që konsumoni.

Kjo pije natyrale do t’iu ndihmoj që të detoksifikoni trupin tuaj dhe gjithashtu ju ndihmon që të keni shëndet të mirë.

Është shumë e lehtë të përgatitet dhe do nuk ju merr kohë edhe atëherë kur keni agjendë shumë të ngarkuar.

Përbërësit:
▪ 1 limon
▪ 60 gram majdanoz
▪ Ujë

Përgatitja:
Shtrydheni limonin në shtrydhëse frutash
Grimcojeni majdanozin në pjesë të vogla dhe përzieni me lëngun e limonit.
Shtojani ujin dhe përzieni mirë.
Pija konsumohet çdo mëngjes në stomak të zbrazët.
k