Konkurrentet Kosovare për “Miss Universe Norway 2013″

miss norge 2013Dy shqiptaret nga Kosova: Albulena Krasniqi dhe Adriana Tahiri janë njërat nga konkurrentet e shumta për “Miss Universe Norway 2013″ dy bukuroshet kosovare kanë vendosur të sfidojnë veten në një vend tjetër dhe shpresojm të arrinë suksese të shumta, gjithashtu ato presin përkrahjen e gjithë shqiptarëve anembanë botes. Bukuroshja Albulena Krasniqi një kosovare nga Prishtina dhe Adriana nga Mitrovica që jetojnë në një vend të largët nordik “Norvegji” kanë konkuruar për “Miss Universe Norway 2013″. Duke mos hezituar ta përmend vendlindjen e prindërve të vet Albulena është shprehur kështu: ” Jam një vajzë e lumtur 19 vjeçare e cila ka përfunduar shkollen e mesme (dhe pritet të vazhdoj mesime të larta), e ardhur nga Kosova, por e lindur dhe e rritur në Norvegji. Unë e dua moden dhe kozmetiken”. Ka talent për vallzim dhe është duke shkruar një libër për jeten dhe veprimtarin e babit të vet si i burgosur politik në ish-Jugosllavi (në gjuhen shqipe).KASTRIOT KRASNIQI për Kosovalbaner.com