Komuna i tha që nuk ka drejtë të instaloj derë garazhe, shikoni çfarë bëri ai (FOTO)

Screenshot_26-1-599x358

Një belg i cili kishte qenë pronar i një dyqani, por që tash është në pension, kishte bërë kërkesë në komunë për të ndrequr një derë garazhe.

Mirëpo,atij ia kishin refuzuar lejen dhe mënyra se si ai ka vepruar është me të vërtetë e mahnitshme.

Ai tani ka garazhe, por që teorikisht nuk i bie të jetë garazhe, mbresëlënëse apo jo?

Lajmi.net i sjell disa fotografi për ju ku mund të shihet se si ka vepruar ai.