Kombinimi për të cilin thonë se shpëton jetë

Shumë njerëz theksojnë se kombinimi që mund të bëhet midis limonit dhe sodës së bikarbonatit është më e efektshme dhe më e fortë sesa vetë kimioterapia, madje sipas ekspertëve ky kombinim është 10.000 herë më i fortë..

Tashmë edhe është vërtetuar se limoni posedon substanca që e luftojnë kancerin. Thuhet se posedon efekte të forta kundër cisteve dhe tumoreve njëkohësisht. Fakti qëndron se kjo pemë nga jugu munde ta vrasë kancerin, sidomos lëvorja e tij, që është përplot me substanca të forta.

D-limoneni është substancë organike, që te kafshët ishte një substancë që kishte ndikuar kundër shumë llojeve të kancerit te kafshët.

Edhe limoni edhe soda e bikarbonatit janë nga natyra alkaline, që do të thotë se normalizon vlerën pH të trupit, që nuk ia mundëson përhapjen kancerit. Krejt çfarë duhet të bëni është të përzieni dy lugë limon organik me gjysmë lugë sodë bikarbonati. Kombinimi për të cilin thonë se shpëton jetë