Kokrra e breshërit sa topi i golfit, stuhi e fortë në veri të Italisë

Këtë vit, koha e keqe nuk ka të ndalur në veri të Italisë, as në gusht. Stuhi breshëri ka goditur sot zonën e Basso Garda në rrethinat e Breshias. Degë pemësh të thyera, kultura bujqësore të dëmtuara dhe 2 miliardë euro dëme në total.

Siç shihet nga pamjet, kokrrat e breshërit janë të një madhësie jo të zakonshme, gjë që tregon rrezikshmërinë e stuhisë dhe dëmet që mund të ketë shkaktuar kudo ku ka goditur.