KOKA KOLLA Barcolet.

KOKA KOLLA

– Kishin qenë tre shokë, dhe një dite shkojnë në një lokal për të pirë nga një pije.

Njëri kërkon shfeps, tjetri fanta, kurse I treti thotë: a keni coca colë?

– Kamarieri thotë jo coca colë por, koka kollë .- Ky ia kthen : e si ashtu?

Atëherë edhe shoku im që e ka emrin Cali, a me thirrë kali a ??